Studio

Tervetuloa uuteen, valoisaan ja kotoisaan studioon!

Kun avasin studion, halusin että vanhemmat ja pienet asiakkaat tuntevat itseään maksimaalisen kotoisaksi ja mukavaksi koko kuvausprosessin aikana. Jokainen tilan neliö on harkittu pienin yksityiskohdin, ja studiossa on kaikki, mitä tarvitaan miellyttävään ajanviettoon, teidän pitää vain rentoutua ja nauttia kuvausprosessista!

STUDIO

Sijainti

Studio on kahden kilometrin päässä kaupungin keskustasta, se on noin viiden minuutin autonmatka

STUDIO

Pysäköinti

Sisäänkäynnin vieressä on iso, ilmaispysäköinti ilman aikarajoitusta

STUDIO

Perheille

Odottaessa, vanhemmat lapset voivat leikkiä studiossa tai mennä leikkipuistoon rakennuksen vastapäätä

STUDIO

Maksaminen

On mahdollista maksaa joko käteisellä tai kortilla

Tykkään käyttää rekvisiittaa kuvauksen aikana, mutta sen ainoa tarkoitus on korostaa lasten kauneutta. Studiossa on laaja valikoima vaatteita 0-12 kk ikäisille lapsille. Lähes kaikki vaatteet ovat käsintehtyjä ja räätälöityjä, monet on ommeltu minun luonnoksilla, siksi ovat ainoita kappaleita maailmassa. Tytöille, minulla on hämmästyttävän laaja kokoelma pääpantoja, joita teen itse. 1- vuotiskuvauksia varten täydennän usein kokoelmani uudella rekvisiitalla.

Studio on varustettu ainutlaatuisella rekvisiitalla newborn-kuvauksia varten. Iso valikoima kankaita ja vauva-asusteita joka makuun ja muuta rekvisiittaa, löytyy hoitopöytä, syöttötyyny, unipesä ja kaikki tarvittava valokuvaussessiota varten).

Erillinen huone lapsi (kaikenikäiset)- ja perhekuvauksia varten ja myös aikuiskuvauksia varten. Tästä löydätte suuren sängyn, jolla otetut kuvat ovat erittäin viihtyisiä; paperiset taustakuvat, joissa on neljä väriä; puulattiapodium kahdella värillä: valkoinen ja tummanruskea.

Vanhempiakin on otettu huomioon mukavalla odotustilalla, jossa löytyy pehmeä sohva, kahvia, teetä ja keksejä.

Ilomielin haluan nähdä teitä studiossani!