Anna palaute

PALAUTE

”Todellinen vauvakuiskaaja! Lääkärin, lastenhoitajan ja huippu valokuvaajan yhdistelmä. Kävimme newborn -kuvauksessa esikoisemme kanssa ja emme osanneet kuvitellakkaan, että kuvaus voisi mennä niin helposti ja osaavissa käsissä. Turha siis jännittää, vastassa on rautainen ammattilainen. Kuvat olivat paremmat, kuin osasimme edes odottaa ja vaikeinta onkin valita kaikista kuvista ne lopulliset. Suosittelemme siis lämpimästi ja tulemme varmasti käyttämään palveluita uudelleen!”

– Erik Mykrä

”Olimme todella tyytyväisiä tyttäremme 1-vuotiskuviin. Kuvaustilanne oli lämminhenkinen ja Margarita osasi hienosti ottaa pikkukuvattavan huomioon. Saimme sellaisia kuvia kuin toivoimmekin. Yhteistyö sujui hyvin ja sovitusti ajanvaraamisesta lopullisiin kuviin asti. Voin ehdottomasti suositella myös muille! ”

– Mari Ruusulaakso

Ensimmäistä kertaa kävimme Margaritalla joulukorttikuvauksissa ja olimme todella tyytyväisiä! Nyt ihana Margarita ikuisti tyttäremme 1v. kuvat. Hän kuunteli ja toteutti toiveemme! Emme voisi olla tyytyväisempiä!

Lämmin ja vastaanottavainen ilmapiiri saa vanhemmatkin rentoutumaan ja kuvaus on lapselle samalla kuin leikkihetki.
Kuvat saatuamme oli meillä viikon ajan pohdittavaa, kun emme osanneet valita kaikista ihanista kuvista! Voimme lämmöllä suositella Margaritaa teidän perheenne tärkeimpien muistojen ikuistajaksi, hänestä huokuu ammattitaito!
Seuraavia kuvauksia odotellessa!”

 – Janika, Jarkko ja Helmi

PALAUTE

”Olimme mieheni kanssa erittäin tyytyväisiä kuviin, joita Margarita perheestämme ja vauvastamme otti. Margarita tekee selvästi työtä suurella intohimolla ja sydämmellä. Suosittelen kaikille!”

 Jenna Niemi

PALAUTE

”Margarita on todellinen vauvakuiskaaja ja isompienkin lasten kanssa taitava. Kuvat ovat ihanan taiteellisia ja herkkiä ja studiossa käytettävissä vaikuttava määrä rekvisiittaa ja vauvanvaatteita. Newborn-kuvauksemme perhe- ja sisaruskuvineen onnistui täydellisesti, tulemme varmasti asiakkaiksi jatkossakin.”

– Kristiina Välimäki

 

Kävimme 1-vuotiskuvauksessa. Kuvista tuli oikein onnistuneita, ja vaikka kuvattava olikin hyvin haastavalla tuulella, myös aivan valloittavia hymykuvia saatiin hieman vakavampien sekaan!”

– Hanna

”Kiitos jälleen kerran Margarita <3 Olemme todella tyytyväisiä Eliaksen vauva sekä 1-vuotiskuviin. Kiitos <3″

– Suvi Hyvärinen

”Suuret kiitokset Margaritalle upeista kuvista! Hyvin ammataitoinen kuvaaja, joka todellakin osaa käsitellä vauvoja.”

– Irene

PALAUTE

”Aivan huippu kokemus! Jännitti lähteä tuoreena äitinä valokuvauttamaan pientä vauvaa, mutta ihan turhaa jännitin. Margarita on oikea vauvakuiskaaja ja erittäin kärsivällisesti hyssytteli tyttöä uneen kuvauksia varten. Minä vieressä katselin ja join teetä. Takuulla käyn hänellä valokuvauksissa jatkossakin!

– Eerika Henttinen

PALAUTE

”Ihana persoona ja taitava valokuvaaja. Työskentely lasten kanssa luontevaa ja meidän tyttö tykkäsi kovasti.  Viihtyisä studio ja ihanat rekvisiitat. Loistavaa asiakaspalvelua ja mikä parasta, saimme koevedokset ja kuvatkin todella nopeasti! Suosittelen!”

– Laura Viljanen

”Olimme tyttäremme kanssa 1- vuotiskuvissa. Margarita toimi superaktiivisesta ja vilkkaasta tyttärestämme huolimatta kärsivällisesti ja hyvin ammattitaitoisesti. Studiolla oli

Margaritan palveluita, kiitos ihanista kuvista!”

– Heidi Antola

”Kävin tyttäremme kanssa newborn- kuvauksissa hänen ollessa 12 vuorokauden ikäinen. Kauhulla odotin miten kuvaus mahtaa lainkaan onnistua koska vauva oli ollut syntymästä asti kovin itkuinen ja vatsavaivainen. Asia tuli onneksi puheeksi. ”Jumppasit” vauvaa ja sait samalla hänen vatsansa ja olonsa rentoutumaan. Kuvaukset menivät kuin unelma, vauva nukkui lähes koko ajan tyytyväisenä! Oli myös ilo huomata kuinka luotettavissa ja ennenkaikkea osaavissa käsissä pienokainen oli koko kuvauksen ajan. Saimme loistavien kuvien lisäksi helpotusta vatsavaivoihin. Kiitos <3″

– Minna

”Olimme Margaritalla 1 vuotis kuvissa. Tyttärellämme ei ollut kuvaus päivänä ehkä se hänen parhain päivänsä ja kovin jännitin sen vuoksi miten kuvat onnistuvat. Margarita on juuri oikeassa työssä ja hänen läsnäolonsa ja koko kuvauksen ilmapiiri oli 👌❣️. Tänään juuri saatiin kuvat ja mun sydän pakahtuu.  Kuvaaja jolle varmasti palataan uudelleen!”

– Camilla Grönstrand 

”Aivan loistava valokuvaaja! Toimii  upeasti lasten kanssa. Vauva oli todella rauhallinen hänen kanssaan. Ja ihanaa oli se, että hän sai myös isoveljen kuviin mukaan, vaikkei isoveli aluksi halunnut kuvattavaksi 🙂 Olimme newborn- & perhekuvauksessa ja kuvista tuli aivan ihania! Voin vain suositella.

– Laura Salonen

PALAUTE

”Iso kiitos sinulle Margarita aivan ihastuttavista 1-vuotiskuvista! 🙏🏻 Vaikka kuvaushetkellä neitimme oli väsynyt (ja ilmeisesti nälkäinen), sait silti taiottua kauniita kuvia. Studiosi on siisti ja ihanaa rekvisiittaa paljon! Smash cake -kuvauksesta jäi hyvät muistot ja voimme lämpimästi suositella kaikille – rahoille vastinetta ja kauniita muistoja.”

– Susanna Suikkanen