Margarita Vedru

Vauva-, lapsi- ja perhevalokuvaaja

KIVAA KUN OLET TÄÄLLÄ

Olen kahden ihanan pojan äiti ja ymmärrän, kuinka nopeasti aika rientää ja muistot ihanista elämän hetkistä haalistuvat, vaikka luulet että muistat ne ikuisesti.
Juuri minun lapset inspiroivat minua ryhtymään valokuvaajaksi, koska halusin säilyttää lasteni hymyt ja saavutukset ja tiedän kuinka tärkeät nämä ovat jokaiselle vanhemmalle.

Valokuvien avulla pyrin välittämään tapahtuman iloa ja onnea, todellisia eläviä tunteita sekä positiivista energiaa. Valokuva on ihana muisto päivän tapahtumista ja se säilyttää elämänne tärkeämmät ja parhaat hetket, joten voitte palata niihin aina uudestaan ja uudestaan.

{

Lämpimät suositukseni!

Margarita on ammattilainen isolla aalla ja isolla sydämellä paitsi että kuvat ovat henkeä salpaavia niin hän osaa käsitellä vastasyntyneitä ensiluokkaisen hyvin ja sai meidänkin vatsavaisen pienen rauhottumaan ja kaupan päälle sai vielä jumppaohjeetkin vauvalle.

Annina Suominen
INFO

ARVOSTAA HETKIA…

Sen lisäksi, että olen ammattivalokuvaaja, olen erikoistunut vastasyntyneiden kuvaukseen yli 5 vuoden ajan. Vastasyntyneet vauvat ovat vallanneet sydämeni niiden koskemattomalla (luonnollisella) kauneudella ja rakastan erityisesti sitä, koska tämä hetki ei kestä kauan ja vauvat kasvavat hyvin nopeasti. Minulle on tärkeätä, että teille jää sekä kauniita kuvia, että miellyttävä vaikutelma kuvausprosessista. Osaan työskennellä vauvojen kanssa, tiedän heidän anatomiset ja fysiologiset ominaisuutensa, mutta mikä on tärkeintä, osaan tuntea ja ymmärtää heitä.

Käyn joka vuosi maailmankuulujen vastasyntyneiden valokuvaajien koulutuksissa/workshopeissa

Järjestän yksilöllistä vastasyntyneiden koulutusta studiossani

Olen kansainvälisen vastasyntyneiden foorumin yksi järjestäjistä

{

Saatiin aivan ihania Newborn-kuvia kaksosistamme.

Myös sisarus- ja perhekuvat onnistuivat hyvin. Margarita oli tosi taitava vauvojen kanssa ja sai heidät hienosti rauhoittumaan ja uneen valokuvausta varten. Paljon erilaisia asuja, joista sai valita mieleiset pienille. Kiitos vielä loistavasti sujuneesta kuvauksesta! 

Laura Ausmaa

OTA YHTEYTTÄ