Teidän palautteenne ja ehdotuksianne ovat todella tärkeitä minulle. Kiitos! 


 

Heidi Antola

Olimme tyttäremme kanssa 1-vuotiskuvissa. Margarita toimi superaktiivisesta ja vilkkaasta tyttärestämme huolimatta kärsivällisesti ja hyvin ammattitaitoisesti. Studiolla oli monipuolinen valikoima rekvisiittaa joka lähtöön, ja saimmekin paljon eri aiheisia hyvin kauniita kuvia. Voin lämpimästi suositella Margaritan palveluita, kiitos ihanista kuvista!

Minna

Kävin tyttäremme kanssa newborn- kuvauksissa hänen ollessa 12 vuorokauden ikäinen. Kauhulla odotin miten kuvaus mahtaa lainkaan onnistua koska vauva oli ollut syntymästä asti kovin itkuinen ja vatsavaivainen. Asia tuli onneksi puheeksi. "Jumppasit" vauvaa ja sait samalla hänen vatsansa ja olonsa rentoutumaan. Kuvaukset menivät kuin unelma, vauva nukkui lähes koko ajan tyytyväisenä! Oli myös ilo huomata kuinka luotettavissa ja ennenkaikkea osaavissa käsissä pienokainen oli koko kuvauksen ajan. Saimme loistavien kuvien lisäksi helpotusta vatsavaivoihin. Kiitos <3

Minna-Marika ja Keijo

Alkuun jännitimme onnistuuko kuvaukset ulkona ja löytyykö sopiva syksyinen kuvauspaikka lokakuussa. Saimme kuitenkin taas aivan mahtavia 1 vuotis-, sisarus- ja perhekuvia sekä mukavia muistoja ja iloisen mielen. Aika meni nopeasti vaikka aikaa kuluikin kuvauksissa ja oli mukava kun minnekään ei ollut kiire. Valokuvaajan kanssa helppo tehdä yhteistyötä. Kävimme edellisen kerran, reilu vuosi aiemmin kesällä ensimmäisen tyttäremme 1 vuotiskuvissa, raskausajan- ja perhekuvissa (ulkokuvaus), joka oli mukava kokemus meille kaikille jo silloin. Kiitos Margarita kauniista kuvista kauniissa miljöössä.

Hanna

Kävimme 1-vuotiskuvauksessa. Kuvista tuli oikein onnistuneita, ja vaikka kuvattava olikin hyvin haastavalla tuulella, myös aivan valloittavia hymykuvia saatiin hieman vakavampien sekaan!

Sofia

Otimme newborn optimal paketin, jossa saatiin aivan ihania vauvakuvia sekä sisaruskuvat. Olet taitava lasten sekä vauvojen kanssa. Annoin vapaat kädet Margaritalle rekvisiittojen ja muiden kanssa ja kuvista tuli ihania. Varmasti tulemme uudelleen. Jännitti vanhemman lapsen kanssa kun hän on ujompi, mutta innostui myös valokuviin.

Viivi

Kävimme kuvauksessa kun tyttö oli 18 päivän ikäinen, ja kyllä kannatti! Sain lahjakortin newborn-kuvaukseen babyshowerlahjaksi, enkä aluksi tiennyt että lahjakortti sisälsi vauvan kuvauksen lisäksi perhekuvat, mutta ne vasta positiivinen yllätys olikin! Suuri kiitos osaamisestasi ja ihanista kuvista Margarita, olemme enemmän kuin tyytyväsiä. ❤️ Luulen että tapaamme taas joulukuussa 1v-kuvausten merkeissä. :) -Viivi ja Olli

Suvi Hyvärinen

Kiitos jälleen kerran Margarita <3 Olemme todella tyytyväisiä Eliaksen vauva sekä 1-vuotiskuviin. Kiitos <3

Niina

Kävimme kesäkuussa tytön 1-v kuvauksessa, ja samalla otettiin myös ihania sisarus- ja perhekuvia. ❤️ Kaikki sujui mutkattomasti kuvauksen varaamisesta aina kuvien saamiseen saakka. Kuvaustilanteessa mentiin lasten ehdoilla ja ilman kiirettä. Voin lämpimästi suositella!

Nitta

Kiitos taas kuvista Margarita! Jo kaksi kertaa meidän perhe on saanut sinulta ihania kuvia vaikka aina kaikki perheenjäsenet eivät olekaan olleet parhaimmillaan kuvaushetkellä. :D Näemme varmasti vielä kuvauksen merkeissä! <3

Irene

Suuret kiitokset Margaritalle upeista kuvista! Hyvin ammataitoinen kuvaaja, joka todellakin osaa käsitellä vauvoja

Heli ja Juha

Ei luontevampi voisi pienen vastasyntyneen kanssa olla. Jännitti miten kuvaus mahtaa onnistua meidän masuvaivaisen tyttären kanssa, mutta sait Sofian rauhalliseksi ja saatiin kaupanpäälle tärkeitä vinkkejä tytön olon helpottamiseen. Rekvisiitta vaihtoehtoja oli mielettömästi, siltikin vaikka olit karsinut mukaasi vain toiveidemme mukaiset. Kuvista tuli aivan hurmaavia. Kiitos niin paljon!!

Siying

Margarita otti new born -kuvia Lucaksesta puoli vuotta sitten. Selaan niitä ihania kuvia viikkoisin, enkä voi uskoa, että poikamme on kasvanut niin nopeasti! En voinut kuvitella, miten kuvaus onnistuisi niin pieneen olennon kanssa, mutta Margarita hoitti kaiken! Taitava kuvaaja on myös tosi kärsivällinen, eikä kiirehti eteenpäin jos vauva ei ole nukahtanut tyytyväisenä hänen sylissään. Suosittelen kaikille vanhemmille, koska sekä lopputulokset että kuvausprosessi tulisivat ikuisiksi, rakkaiksi muistoiksi. Kiitos Margarita!

Krista

Kiitos paljon hienoista kuvista! Tyttäremme oli hieman väsynyt 1-vuotiskuvauksen aikana, mutta kuvaaja jaksoi viihdyttää ja keksiä kaikenlaista, että saatiin tyttö pysymään aloillaan ja hymyilemään. Oli todella hienoa saada kuvaus kotiin, kuvaajalla oli kaikki taustat ja kuvausmateriaalit mukana. Kuvaus sujui nopeasti ja oli lopussa jopa hauska hetki meille. Kuvat saapuivat sovitussa aikataulussa meille ja olivat erittäin laadukkaita. Ehdottomasti paras tapa toteuttaa kuvaus ja suosittelen ehdottomasti muillekin.

Hanna Loikas

Suuret kiitokset upeista newborn-kuvista. Erittäin ammattitaitoinen ja kärsivällinen kuvaaja, joka osaa todellakin käsitellä vastasyntyneitä. Todellinen vauvakuiskaaja. Ei voisi tyytyväisempi olla ☺

Teija

Suurkiitos! Saimme ihanat vauvakuvat vastasyntyneestä pojastamme ja vielä bonuksena sisaruskuvankin. Palaamme varmasti asiakkaaksi pojan 1-vuotiskuvien tullessa ajankohtaiseksi, jos vain mahdollista.

Essi

En tiennyt, että tälläistäkin palvelua on olemassa. Todella kärsivällisesti hän otti kuvia meidän 1&2v tytöistä ja itkuinen jännittävä 2 vuotiaskin rauhottui. Kiitos upeista kuvista. Saimme kerralla tytöistä omat kuvat, sisaruskuvan sekä perhekuvan koirienkin kera! Voin vain suositella!

Sanna

Kiitos Toivo-pojan ensikuvauksesta! Kuvaussessio sujui vauvan tahtiin ja tunnelma pysyi mukavana. Huomasi, että on kokemusta ja taitoa vastasyntyneiden kuvauksesta.

Piia

Olen niin tyytyväinen ja onnellinen koko kuvauspäivästä ja kuvista. Vauva oli vatsavaivainen mutta niin ammattitaitoisesti ja kärsivällisesti Margarita käsitteli vauvaa että sai hänet rauhoittumaan vaikka taustalla metelöi vanhemmat lapseni. Yksinkertaisesti kaikki sujui loistavasti. Saimme henkeäsalpaavan ihania kuvia, muistoja <3 Voin suositella ja olenkin suositellut kaikille tutuilleni. Palaamme varmasti vielä 1 vuotiskuvausten merkeissä <3 Uskomaton mimmi :) <3

Hanna

Margarita on meidän perheen virallinen hovikuvaaja! :) Tutuin häneen ensikertaa Margaritan tarjoutuessa ottamaan kesällä esikoisemme NewBorn-kuvat. Vauvaa ei tarvinnut lähteä kuskaamaan minnekään vaan hän ajeli meille kotiin, ja käsitteli väsynyttä ja itkuista, viikon vanhaa tyttöämme niin tottuneesti ja ammattitaidolla, ja päivästä saadut kuvat olivat henkeäsalpaavia. Nyt joulun alla otatimme tyttärestämme vielä joulukorttikuvan sekä ihanat perhepotretit, ja eipä kyllä sanat riitä kertomaan miten onnellisia kuvista olemme! Kiitos, TAAS, Margarita! Palataan jälleen heinäkuussa kun Ellen täyttää vuoden! ;)

Minna

Kävimme Margaritalla pikku-neidin 1-vuotis kuvissa. Toiveena meillä oli miljöökuvaus, ja Margarita oli löytänyt aivan ihanan kukkapellon kuin vastaten omia mielikuviani toivotusta kuvauspaikasta. Kuvauspäivänä sankari ei ollut kovin hyväntuulinen, mutta kaikesta huolimatta Margarita sai otettua hänestä erittäin onnistuneita kuvia, hänellä oli paljon rekvisiittaa ja erilaisia mielenkiinnon herättäjiä mukana, millä sai lapsen pysymään kiinnostuneena kuvauksesta. Voin suositella Margaritaa lämpimästi, hänen kanssaan oli helppo sopia asioista ja kuvat olivat erittäin onnistuneita! :)

Tanja

Haluaisin kiittää Margarita ihanista kuvista ja hänen ammattimaisesta otteesta ja luovuudesta. Kuvauspaikkana oli meidän oma asunto ja pikkuisen kannalta se oli aivan mainio ratkaisu, sillä kaikki tarpeellinen oli käden ulottavilla. Pienokaisemme oli silloin vähän alle kahden viikon ikäinen ja olin niin helpottunut siitä, että kuvausprosessi meni täysin vauvan ehdoilla. Erityisen kiitoksen Margaritan kärsivällisyydestä, sillä kuvauspäivänä Vauvamme ei meinannut millään nukahtaa ja pelkäsin jo, että valokuvassessio epöinnistuu. Mutta Margarita oli niin huomaavainen ja käsitteli vauvaa aivan kuin omansa. Margaritalla oli myös valtava määrä rekvisiitta mukana, ei tarvinnut miettiä, mitä laittaisi vauvan päälle, kaikki asukokonaisuudet oli mietitty valmiiksi. Ja mikä parasta, lopputulos yllätti kaikki odotukset. Kiitos mukavasta kokemuksesta, suosittelen Margarita lämpimästi!!!

Anna Nyrhi

Margaritan tekemiin kuviin törmäsin somessa ( facebookissa, instagramissa ja vk:ssa) raskaana ollessani, silloin lumouduin niihin. Päätin olla haaskamatta tätä tilaisuutta ja heti olla yhteydessä Margaritaan, häneltä sain yksityiskohtaista tietoa, miten ja missä valokuvaus tapahtuu ja toivotin häntä lämpimästi tervetulleeksi. Vauva oli 11 päivää vanha, kun Margarita saapui meille rekvisiittoineen, viehättävien ja käsintehtyjen pukujen kanssa ja jopa oma lämmitinkin oli mukana. Sää oli lämmin ja Margarita ehdotti tehdä muutama kuva järven rannalla, jonka hän ehti huomata menomatkalla meille. Kuvauspaikka oli valittu tarkasti ja muutama koevedos tehty, hyvin huolellisesti ja varovasti vauva on laitettu asentoon ja lopputuloksena sain ihania, satumaisia kuvia (sitä mieltä olivat myös meidän lukuisat sukulaiset ja tuttavat). Päivä oli työläs, mutta oli sen arvoista, olimme itse väsyneitä, muttei vauva, koska Margarita nukutti häntä ammattimaisesti ja hän nukkui melkein koko kuvauksen ajan J. Kuvauksissa Margaritan kanssa keskusteltiin sekä suomeksi että venäjäksi ja hän löysi yhteisen kielen kaikkien perheenjäsenteni kanssa. Oli ilo työskennellä yhdessä ja toivotaan, ettei tämä jää viimeiseksi. Soitellaan vuoden päästä!

Tiina

Sain vauvakutsuilta lahjaksi newborn valokuvauksen. Kuvaus toteutettiin meillä kotona, kun pikku neitimme oli viikon ja neljä päivää vanha. Yövalvomisten vuoksi oli ihanaa, että kuvaus tapahtui meillä kotona, eikä tarvinnut lähteä erikseen mihinkään. Kuvaajalla oli kaikki taustat ja rekvisiitat mukana ja ennenkuin huomasinkaan, oli kuvauspaikka jo valmiina. Olin jännittänyt eniten, miten saan vatsavaivaisen neitimme rauhoittumaan kuviin, mutta se oli turhaa Margaritan osaavissa käsissä vauva rentoutui ja rauhoittui. Myöskään asusteiden ym. hankkimisesta ei tarvinnut huolehtia, mukana kuvaajalla oli koreja, taustoja, erilaisia peittoja ja ihania pantoja, vaatteita ja nalleja, jokaisen makuun varmasti jotain. Lisäksi kuvat otettiin asentotyynyn päällä ja käytössä oli myös lämmitin, joten vauvan oli varmasti hyvä olla. Kuvaukset kestivät noin neljä tuntia, mutta kokoajan mentiin lapsen tahdin mukaan, välillä syötiin ja sitten taas jatkettiin. Vaikka aika tuntui ennen kuvausta pitkältä, se kuitenkin meni nopeasti. Kokemus oli erittäin positiivinen ja siinä vaiheessa kun näin koevedokset, tiesin, että parempaa babyshower lahjaa en olisi voinut saada, kuvat olivat mielettömän ihania. Vaikeinta koko jutussa oli valita ihanista kuvista ne parhaat, mutta onneksi lisäkuvia oli mahdollisuus tilata. Kiitoksia mukavasta kuvauspäivästä ja ihanista kuvamuistoista.
Яндекс.Метрика